Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Biweekly Shoot Out

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 13, 2004, 6:30 PM   #1
Senior Member
 
Onyx's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 402
Default



Link: http://dr-cbtan.fotopic.net/p8277943.html

By the way, this challenge may be discriminating to half the world south of the equator...
Onyx is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 13, 2004, 10:50 PM   #2
Senior Member
 
photosbyvito's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5,710
Default

hmm...good point...it wat noted in the announcement that they don't have to have been shot within the challenge dates...

nice shot...i like the river coming in from the corner

Vito
photosbyvito is offline   Reply With Quote
Old Oct 14, 2004, 9:06 AM   #3
Senior Member
 
monkey143's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,131
Default

Hmmm - I'm not seeing anything but a fotopic logo.
monkey143 is offline   Reply With Quote
Old Oct 14, 2004, 9:36 PM   #4
Senior Member
 
Onyx's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 402
Default

Has the image been fixed now? Is the link visible to all?
It might just be me and my local browser cache, but both pic and link are fine for me...

Anyway, here's a copy:

Attached Images
 
Onyx is offline   Reply With Quote
Old Oct 15, 2004, 8:01 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,435
Default

[size=1&nostamp=1">http://images2.fotopic.net/?iid=yfw4...al=1&nore][size=1&nostamp=1

Ok :

[size=1&nostamp=1]][color=#0000ff][size=1&nostamp=1[/FONT][/size]

BTW, nice shot
]
brtsergio is offline   Reply With Quote
Old Oct 15, 2004, 8:05 AM   #6
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,435
Default

Onyx wrote:
Quote:
Has the image been fixed now? Is the link visible to all?
It might just be me and my local browser cache, but both pic and link are fine for me...

Anyway, here's a copy:

Yes, this happens with fotopic.net.

Well, what we see is an icon that says "Direct linking to numbered image servers is not allowed. Instead please use http://images.fotopic.net".

And true, what you are looking at is your cache.

Just remove the server number ( from images2 to images ) in the picture url and it will be ok !
brtsergio is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:10 AM.