Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Biweekly Shoot Out

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 9, 2006, 1:31 AM   #1
Senior Member
 
Tullio's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,370
Default

Taken at the Train Museum in Sacramento, CA.

Panasonic LZ2
1/60
f/2.8
ISO 200
WB cloudy
matrix

Attached Images
 
Tullio is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 9, 2006, 3:15 AM   #2
Moderator
 
selvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,204
Default

Tullio,

A baby blue locomotive, even if it's a model seems a bit strange. Locomotives are supposed to be macho colors! Like black and brown and maybe red, but baby blue.

Where are you folks coming up with these.....

Nice shot onlytad blown highlights at the front of the train-- did you use flash? It looks like you did but didn't specify in the EXIF.

Cheers
selvin is offline   Reply With Quote
Old Jun 10, 2006, 1:08 AM   #3
Senior Member
 
Tullio's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,370
Default

Hi Selvin, yes, flash was used. Here's a view of the entire display.
Attached Images
 
Tullio is offline   Reply With Quote
Old Jun 10, 2006, 1:53 PM   #4
Moderator
 
selvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,204
Default

Wow! Thanks.

Aloha
selvin is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:12 AM.