Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 28, 2003, 11:15 PM   #11
Junior Member
Join Date: Nov 2003
Posts: 21

Just added 3 night shots that I took a little while ago. I had the camera (300D) set to (P)rogramed AE. Forced it to ISO100, but now that I think of it, maybe 200 or 400 would have been a better choice. Seemed no matter what I played with I always got the (lens flare?) from the brighter lights on the waterline. I cranked down the exposure compensation by -1.3 stops - not sure if that was the correct way to fix things, but it seemed to help a bit.

The shot of the cars going by on the freeway (I refuse to call it an Interstate even though it's marked as such - I'm on an island for pete's sake!)... I've always wanted to do a shot like that. Looks like it's a bit bright from the oncoming headlights.

Had to try the "moving LED" photo of course. Too bad my old Mini isn't on the road right now... I think I can line 'em up and do some fun shots at night in the future!

Any comments or suggestions?

Please and thanks
Latka is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.