Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Thread Tools Search this Thread
Old May 5, 2011, 1:16 AM   #1
Senior Member
Alex 007's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Ariel/Israel
Posts: 1,177
Default 60D/BG-E9 originally Combo. gets hotter?


Just got an a originally Canon (Made in Taiwan?), BG-E9 grip... when the supplied Canon battery was fitted inside the battery holder of my grip...noticed...that when switch ON the main body switch...NOTHING...show at the top display..& ONLY after 2-3 minutes...the bottom SD card right side get warmer...IMMEDIATELY..I turned OFF the main switch...withdrew the battery holder...(The before fully charged battery...was warmer!), withdrew the grip from my 60D body...fitted the battery back inside the body...NOTHING...comes ON. I feel very bad...charged the battery...(Took sightly less of a hour till the led was green!)...fitted back to my 60D body alone...ALL WORKS. For so...now the camera is back inside my Lowepro bag...till will get any advice from you.

Thanks so much for your courtesy, with me.


Alex 007
Alex 007 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:50 AM.