Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 3, 2004, 4:58 PM   #1
Senior Member
Join Date: Jun 2002
Posts: 106

I recieved my new Canon 20D two weeks ago and i love it. Having already purchased the 420 speedlight with my previous camera (Canon digital rebel) I had no idea that the pop up flash, the one you'd use for general inside shots was dead. Others have posted about low light shots in auto mode................ Is there anyone in this group that has had the same problem??? Heidi and Hanshas posted that he returned his camera and now its fine. Did they give you a reason what was wrong? I sent it back today and hope to get it back in two weeks. Pretty exspensive camera to send back for a small issue like that but having only had it for two weeks i just have to send it back. p.s. Food for thought... Think twice before you buy online from ritz.com because i was two days outside the return policy and they said oh well, send it back to Canon. Pretty nice of them huh??? jcarboski
jcarboski is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:52 PM.