Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 27, 2007, 5:29 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 2

Hello to all,

I have recently bought a Canon S3 IS and I've noticed some problems.

I'm having problems when transferring large video files (say like above 500Mb) from the camera to my PC. I'm using the USB cable that come with the camera, my PC has Windows XP, the camera is correctly detected and installed as Plug'n'Play and I use the "Scanner and Camera Wizard" from XP to do the transfer. The card is a SanDisk Extreme II with 1Gb but it has happened with another one from takeMs. All the photos are correctly transfered but when it comes to the video file the transfer becomes slower and about 99% or even 100% of the transfer an error occurs and the file is not transfered. Something like "unable to transfer the file. Skip, Cancel or Try Again". The only way I don't have problems is using a card reader. But shouldn't this problem occur? Should I suspect that there is some kind of malfunction?

One other issue I've noticed is that I can ear perfectly on my video recordings the sound of the motor when zooming. I've read on some reviews that this shouldn't happen. Can anyone give me some feedback on this?

Thank you very much in advance for your help.

little.blur is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.