Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 15, 2004, 1:19 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default my new A80 makes squeeky noises when I turn it on..help

I just got my a80 yesterday, and today it was all fine, but just 1 hour ago i discovered, then when i turn the camera on, there is a loud noise when the optics come out, like squeeking, just as if it can't get smoothly out and slightly touches the body somewhere ( excuse my bad english, but i hope you get it )

i didn't notice it before, and since it's so loud now i guess i would have, so is that normal? how can it be that it changed suddenly? i did nothing with it ( except d/l the pictures to my PC, but that surely can't be the problem, no?????)

i know i read somewhere once that one other guy had the same problem, but i can't remember where it was, nor what the answer was?

i know i could always take it back to the shop, and i will do so eventually, but could anyone who knows of this be so kind and tell me what it could be, or whether this is normal or not.

thx for any help!
thomas from austria
fukumi21 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.