Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 30, 2004, 12:33 AM   #1
Junior Member
Join Date: Sep 2004
Posts: 1

My Canon A70 is about 16 months old, so it is out of warranty. Everything seems to be working, but suddenly the shutter release button no longer works. There is no difference in the feel of the button; it still depresses slightly but nothing happens.

Judging from the other reports here, it is no use contacting Canon. The charges I've seen to fix minor things from them ... about $150 ... is too steep for a product that cost me $300 to begin with.

Has anyone else had this happen? Was there an "easy" solution? After this experience, I doubt that I'll buy a Canon again.
Frank Hagan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 1, 2004, 2:07 PM   #2
Senior Member
RyanH's Avatar
Join Date: Dec 2003
Posts: 452

I am not promoting this in anyway -

But if the camera will not take a pic, andyou are not going to service the camera and it is not under warranty, take it apart :shock:and see if something under the shutter button broke.

Or you could try and eBay it describing the problem. Then maybe you could get something out of it for a new camera.

RyanH is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:51 PM.