Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 28, 2002, 9:28 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Default Pro90IS hangs after image erase and microdrive corruption

I have a PRO90IS with firmware level 1003 that will periodically hang after performing an image erase when I perform it immediately after taking a picture during the review period. The camera becomes completely unresponsive and I need to turn it of. I think once I had to even take the battery out to reset the camera. I use an IBM 1GB microdrive.

I don't know if it's related or not, but I suspect that there have been several instances of data corruption on the disk. I find that when I run zoom browser, it shows a number of frames with big yellow question marks, like the camera recognizes that there's a file on the disk but doesn't recognize the format.

I think my firmware is at the latest level. Any thoughts on what might be causing this or how to avoid these problems? For now, I'm not going to use the camera erase function anymore.

Thanks in advance for your response!
austintx12000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 29, 2002, 11:52 AM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2002
Posts: 544

I haven't heard of this problem. Try posting your message on the Pro90 site

Wildman is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:24 AM.