Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 21, 2005, 11:11 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 1

Anyone else have a problem uploading images using ZoomBrowser? My camera has over 200 images on it and when I select "download all" everything freezes up at around the 20th or 30th image halting the process and slowing everything down on my computer as well.

gumonthepants is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 12, 2005, 4:49 PM   #2
Junior Member
Join Date: Jul 2005
Posts: 1

I have had the same problem with my old Powershot S500. It is interesting that Canon still not sovle the problem for so long a time. I had to download at most 8 pictures at a time. So I gave up at last. Righ now, I changed to use Fujifilm software and camera. I am happy with Fuji so far.
Otem2005 is offline   Reply With Quote
Old Jul 13, 2005, 3:32 PM   #3
Join Date: May 2005
Posts: 42

Have you tried using a card reader. It works every time and quite fast.IuseZoom Browser with one.If you have USB 2 it is super fast (I don't and the card readers are still much faster than camera to computer). They cost only about $10 and don't use up your batteries for the transfers.
mes444 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:29 AM.