Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 8, 2011, 8:37 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default firmware casio EX-Z40

hi,

like many people here i think, i have a message "system error 0e01" when i start my EX-Z40.
i've contacted casio, who sent me to nikken, who sent me the firmware.
so, i have the firmware (if anybody needs it) but i don't know how to install it...
i've searched but found nothing and i don't want to make something wrong.

an idea ??
psikhopat is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 8, 2011, 9:50 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default

well i finally found.

this is how i did, in case it could help someone :

i put the file in the root of my sd card

i tried the firt way, turning on the camera by pushing menu + on/off then choosing yes but it didn't work, same message "system error 0e01"

So i tried turning it on by pressing menu + display + on/off
then i pressed right (in the directional pad) 2 times quickly and menu (quickly too)

in the menu i choose rom update.
then flash initial (say yes) and finally system initial (say yes too).

after that i tried again to turn it on pressing menu + on/off, i choose yes and it worked
my ex-z 40 finally work again.
psikhopat is offline   Reply With Quote
Old Mar 16, 2011, 11:42 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

psikhopat !

Please send me the firmware ( konnichiwa2222@gmail.com ) . I faced the same error also. but can't fix it as your tut.

Thank u so much
konnichiwa is offline   Reply With Quote
Old Jul 19, 2011, 11:13 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by psikhopat View Post
well i finally found.

this is how i did, in case it could help someone :

i put the file in the root of my sd card

i tried the firt way, turning on the camera by pushing menu + on/off then choosing yes but it didn't work, same message "system error 0e01"

So i tried turning it on by pressing menu + display + on/off
then i pressed right (in the directional pad) 2 times quickly and menu (quickly too)

in the menu i choose rom update.
then flash initial (say yes) and finally system initial (say yes too).

after that i tried again to turn it on pressing menu + on/off, i choose yes and it worked
my ex-z 40 finally work again.
Hi psikhopat, i have the same issue, could you please send me the firmware too ? ( paulo.jaques@verizonbusiness.com ) it's urgent, i leave for vacation and I would like can use my camera .. th xthx p
paulo.jaques is offline   Reply With Quote
Old Jul 19, 2011, 11:17 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by konnichiwa View Post
psikhopat !

Please send me the firmware ( konnichiwa2222@gmail.com ) . I faced the same error also. but can't fix it as your tut.

Thank u so much
Hi Konnichiwa, have you got the firmware from psikhopat ? if yes could you send me them asap ? ( paulo.jaques@verizonbusiness.com ) it's urgent, I leave for vacation and I need y camera thx thx .. p ...
paulo.jaques is offline   Reply With Quote
Old Oct 31, 2011, 6:19 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default oldangus

hi i am a new member,i am trying to find firmware for a casio ex z40 .if any member can help it will be very much appreciated.i am located in the uk.
i have looked on the casio uk site ,this model is not listed ,bit i think the models that are listed are mirmware upgrades.
cheers all
oldangus
oldangus is offline   Reply With Quote
Old Aug 8, 2012, 3:46 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default

Hello,
I have the same issue. Could anyone send me the firmware? Many thanks in advance!
(sere.annichini@libertysurf.fr)
Cyrus28 is offline   Reply With Quote
Old Aug 12, 2012, 1:48 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default

Hello,
Could anyone send me the firmware for the ex z 40? I got the same error. Thank you very much.
(hugoandrelopes@hotmail.com)
hugoandrelopes is offline   Reply With Quote
Old Oct 29, 2012, 12:19 PM   #9
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default aizaz

I m having casio ex-z40 camera giving system error every time i on it . please help me i will be grateful .plzzz reply fast thankyou may God bless you .send me on my email account ( aizaz_khalid2000@yahoo.com ).
aizaz_khalid2000 is offline   Reply With Quote
Old Dec 29, 2012, 9:04 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Default

Please send me the firmware EX-Z40 ( coraggio@hotmail.fr ) Thank u so much.
mehdinho31 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:13 PM.