Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 29, 2005, 6:09 AM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2005
Posts: 1

I have recently bought one of these - great camera. When copying the mpeg4 video from the camera to my Mac the video is all screwed up , probably encoded.
Does this sound correct ?
If so is there anyway arround it ?
Thanks in advance
djwoody is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 29, 2005, 1:44 PM   #2
Dark Cobra's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 60

If you follow the link below you'll find an easy way to do so. This link covers a different Casio but the transfer of the mpeg 4 video files is the same. Simply scroll down in the link to about mid-way to see how to do this for the MAC system!


Below is a second link to another similar web site where the issue of Casio Z750 and Mac compatability is discussed. As you can see it is very compatible. Hopefully, Steve won't mind my posting a link to this alternate site in order to help you out. Just follow the postings on this partiuclar issue on that site and you should have a number of different way to use this camera fully with you MAC:


Dark Cobra is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:23 PM.