Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 19, 2006, 9:25 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2006
Posts: 1

I have had my EX-Z55 for over a year and had absolutely no problems with it up until recently. I do not know exactly how it happened but now everytime I try to turn it on, i just get a beep and nothing happens. It appears as if the gears are stuck or something. I do not know what to do about the problem nor how much it is going to cost. Where should I take it, send it back to the manufactuer? or just a repair shop? (whichever is cheapest). If anyone has any incite on this problem, I would greatly appreciate any information at all.
bwood8122 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 31, 2006, 1:39 PM   #2
Junior Member
Join Date: May 2006
Posts: 1

Probably a little late for any advice but I had the same issue. I started pressing buttons and by chance when I pressed the top and bottom of the large round scrolling button it came on. Then it would show a card error. Then I took out the SD card and it works fine. I think the card can go bad. Without it the camera operates the way it should. I have not had a chance to go buy a new card yet. But good luck
laysonw is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:01 AM.