Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Casio

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 4, 2006, 5:20 PM   #1
Junior Member
Join Date: May 2006
Posts: 3

hi there,

got an S600 which i connect to my pc using the cradle. however, while i'm copying files, it will often (not every time) "lock up", giving me a "unable to read file *****.jpg" error. when i try to look back in the camera folder (as a universal mass storage drive F:/) its empty.

if i take the battery out the camera, put it back in, power on and off, i can reconnect and the pictures are still there - until it locks up again.

tried formatting the card, tried it on another pc, tried it with a different card, tried different programs (windows explorer, picasa, etc) - still happens, but not every time.

anyone else got this? or do i have a fautly camera?

dillinjer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 6, 2006, 10:51 AM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2003
Location: Indian Rocks Beach, FL
Posts: 4,036

I would say you have a faulty camera. Call Casio support.
slipe is offline   Reply With Quote
Old Jun 15, 2006, 3:22 AM   #3
omGARY's Avatar
Join Date: Jun 2006
Posts: 86

problem seems to be going around.. return the camera
omGARY is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:24 AM.