Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Close-ups

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 24, 2008, 8:20 PM   #1
Senior Member
 
jack55's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Tacoma, WA
Posts: 947
Default

I clean forgot to turn on the macro as I was in a hurry to get that bumblebee as he was the first one to show up in my yard this year and on my first blooms to boot. I thought it came out alright without the macro. I shot this a couple weeks ago.


jack55 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 25, 2008, 4:58 PM   #2
Senior Member
 
bper's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Washington State
Posts: 454
Default

Jack - What kind of flower is that? I've never seen anything like it on this side of the mountains. Is it a wildflower or in a garden? The flower petals look almost succulent. Very pretty- Bruce
bper is offline   Reply With Quote
Old Mar 25, 2008, 5:34 PM   #3
Senior Member
 
jack55's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Tacoma, WA
Posts: 947
Default

bper wrote:
Quote:
Jack - What kind of flower is that? I've never seen anything like it on this side of the mountains. Is it a wildflower or in a garden? The flower petals look almost succulent. Very pretty- Bruce
I'll have to ask my wife. I forgot. It's in my yards landscaping.
jack55 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:24 AM.