Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 20, 2009, 10:56 AM   #31
Super Moderator
Hards80's Avatar
Join Date: Nov 2004
Location: Cleveland, OH
Posts: 9,046

it was weird, yesterday i had no problems reading all the posts.

but i could not reply or start a new thread.

today it seems to be fine.
Hards80 is offline   Reply With Quote
Old Nov 20, 2009, 11:13 AM   #32
billy's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,562

That's because I took away your "super powers" for one day, that's all.

Just kidding, that does sound weird though.
billy is offline   Reply With Quote
Old Nov 20, 2009, 11:53 AM   #33
Join Date: Aug 2004
Posts: 8,528

I had a similar problem. At work yesterday I could not post or reply all day - just locked up any time I tried. By the time I was home I was able to. Today, no problems posting at work.
JohnG is offline   Reply With Quote
Old Nov 21, 2009, 11:18 AM   #34
Senior Member
Bynx's Avatar
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,420

Originally Posted by billy View Post
The people on this forum are what make it so great.
Thanks for those kind words billy. hahahahahaha
Bynx is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:51 PM.