Go Back   Steve's Digicams Forums > Welcome Center > Contact Steve's

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 26, 2010, 9:40 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2010
Location: Canada
Posts: 1
Default Panasonic DMC-LC70 Lumix camera

My camera has been working fine, until it developed the following problem:
On turning the camera on, it immediately shuts down, but displaying the message "Turn camera off and on again" However this does not solve the problem and there is an icon that shows a depleted battery. My batteries are NOT depleted, my husband tested them with his Ohmeter (or multimeter) and they are fine. The camera will allow me to see photos that I have stored though, although there are only 5 of them
Can someone tell me what I am doing wrong, or is my camera broken?
Hamt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 28, 2010, 8:00 AM   #2
billy's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Ohio USA
Posts: 1,559


Welcome to Steve's!

I'd contact Panasonic Support for your area and see what they have to say. Is the lens extending when you press the power button? I've seen that message before, however it was when either the lens was being blocked from opening/extending or the camera was broken.

Good luck, and I hope this helps in some way.
billy is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 6:36 AM.