Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Drivers (Wanted or Found)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 20, 2006, 7:19 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default

I purchased the camera and Xp won't install. The xp logo in not on the back of the package, but it does say minimal system requirements. Granted only paid $10.00 at Walgreens, but will be ideal to carry in my purse. Do you have a suggestion. I am going to shut don the computer and try to reinstall again tom. New to the site and Thank you. jade


jadec is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 27, 2006, 2:49 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default

did you ever get your little camera to work? I bought mine today and the software won't load and I can't get the photos off the camera.

Thanks
cbazchin is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2006, 5:30 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default

I too, bought one at Walgreens and I have tried everything to get it to work as web cam, can't do it, I've reinstalled drivers from rapidshare, windows says doesn't recognize hadware, then you plug it in over and over, then it installs but as soon as you open the mycamera program, my computer shuts down, message says to protect the computer, I've tried every suggestion, I guess it takes still pictures but who knows, if you get any new info , let me know too, thanks
jmb3677 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:28 PM.