Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Drivers (Wanted or Found)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 23, 2003, 12:16 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 4
Default Vivitar downlaod problems with USB and had EZCD Creator 5

Trying to download the pics of a Vivitar Vivicam 355 camera via the provided USB proprietary software interface. I am using Win98se and keep getting errors every time I try to load the given camera drivers. The error is a result of having had Adaptec/Roxio EZ CD 5 Platinum previously loaded on my system. I do have a burner (CDR/W) and planned on using it to save/archive my downloaded pics. I can't find a working solution. Vivitar says to update the EZCD 5 software. I did and had NO change in problem. I uninsatalled, deleted, purged, regedited and did everything I know possible to remove anything Adaptec, Roxio, EZ CD, ECDC and anything directly related. I STILL have the problem. It is not cost or time effective for me to reformat and reload my system. Backups and such may still carry the same problem if I backup and save then reload. ANY real solid ideas are WELCOME!!!
buccaneer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:55 PM.