Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 28, 2006, 7:06 PM   #1
Senior Member
 
rubadubdub's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 167
Default

Hi all, just having some trouble with some images in PS7 and USM. The partial image doesn't appear in the work box when trying to use USM, it began with one or two images but seems to be happening more and more....anyone got any ideas?
rubadubdub is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 28, 2006, 11:35 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 804
Default

Do you have the "preview" box checked in the USM dialog box? If you do, and the preview doesn't display or displays only some of the time, you could have a software problem. I don't know whether you can selectively unistall/reinstall individual filters -- or even the entire filter menu.

If you keep having this problem and no one here can offer a solution, you'll have to take your chances with Adobe. Check their data base of problems/solutions before you try out Adobe Support.

Grant
granthagen is offline   Reply With Quote
Old Sep 29, 2006, 2:55 AM   #3
Senior Member
 
rubadubdub's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 167
Default

Thanks for the reply Grant, yep the preview box is ticked, and the problem seems to be getting worse. I'll check Adobe's data base, thanks for the tip. i'll let you know how I get on.
rubadubdub is offline   Reply With Quote
Old Sep 29, 2006, 8:02 PM   #4
Senior Member
 
rubadubdub's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 167
Default

Dooh!!!! It would seem that I have been trying to use USM while adjusting layers .....after flattening layers no problem?? So much to learn. There must be a definite workflow sequence, I understood levels,curves,colour,brightness/contrast then Hue /Saturation, sharpen or USM if needed , crop if needed, am I on the right path??
rubadubdub is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.