Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 26, 2003, 8:35 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 332
Default Photoshop Elements Problem -HELP!

I've been using Photshop Elements for nearly a year with great success. Today I encountered a problem when I was trying to print a panoramic photo on roll paper (which I do on a regular basis). I went to print preview, set centered, went to print. Selected my Epson 2200, set the correct properties with a user defined paper dimension. The preview screen comes up blank except for just a slight glimpse of the RIGHT hand edge of the photo on the LEFT had side of the preview page. When I clicked out to reset (thinking I had a wrong setting) the image would not go through the preview option - it would only go to print. I've spent most of the day fooling with this problem with no success. I reloaded my printer software, checked for updates. Any other size photo on a different paper size performs normally. The only thing I can think of that is different is I plugged in Genuine Fractals this week - would that effect this setting? Any suggestions? I use XP. THc for any help, this is really maddening........john
fporch is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 26, 2003, 8:49 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 544
Default

If you cropped the picture, make sure you selected the dimensions in inches vice pixels... I've made that mistake...
Wildman is offline   Reply With Quote
Old Aug 26, 2003, 10:10 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 332
Default

Yes, in inches, but THX for the suggestion. This pano is actually a photo merge of 6 photos which I have made several prints of over the past six months.....THX - john
fporch is offline   Reply With Quote
Old Aug 27, 2003, 10:59 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 332
Default

Now that I think about it, I've had some other quirky behavior in PSE related to page layout. About a month ago, my picture package layouts would not center unless I unchecked centered and set the margins manually. I believe I'll reinstall PSE software and see if this corrects the probalm. If anyone has any other ideas or observations over the next few days, pls advise. TXH - john
fporch is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.