Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 23, 2004, 8:14 PM   #1
Member
 
cheewooi's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 59
Default

Ok..when I start Adobe PS CS, it prompted this problem:


Then when I tried to load an image..there another problem:


What causes this problem? Do i need 2 rerun Adobe Gama to recalibrate my monitor? Any other thing that I can do beside that? I think I lost my sRGB IEC61966-2.1 profile..:?
cheewooi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 24, 2004, 8:08 AM   #2
Member
 
Dr Limpopo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 37
Default

sRGB Color Space Profile

Take it, if still needed,here: http://www.kauppatie.com/sRGB.zip

There sRGB Color Space Profile.icm inside. (3 kB)


Dr Limpopo is offline   Reply With Quote
Old Oct 24, 2004, 6:59 PM   #3
Senior Member
 
DocX's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 114
Default

Heres one thing you can try.

Reset the Preferences as You Launch

You've probably heard the best way to fix many common problems in Photoshop is to delete the Preferences. Rather than struggling to find the preference file and delete it, instead, quit Photoshop and then re-launch it, holding down Command-Option-Shift (PC: Control-Alt-Shift). You'll be asked if you want to delete the preferences. Click OK and all your settings will revert back to the original "out of the box" defaults.

See if that helps also. :-)
DocX is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:59 AM.