Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 13, 2004, 1:08 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 22
Default

Everytime I try to load a RAW photo from my Olympus 5060, I get an error in CS telling me "Could not complete the request because it is not the right kind of document".

If I load it up in PSP9 it works fine. I suspect that I could just adjusts my levels in there and move it over to paintshop, but I hate to do another save on it, and it seems unnecessary in the first place. Any ideas on what the problem might be? Also, I notice that it will actually display the photo in the photoshop file browser, but when I try to actually click on it and work the file, it pops that error.
mistrhanky is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 14, 2004, 3:31 AM   #2
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 46
Default

I have same problem with CANON G6 !
IgorCipar is offline   Reply With Quote
Old Dec 14, 2004, 6:33 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 24
Default

Are you using the updated 2.3 version?

Windows at:

http://www.adobe.com/support/downloa...jsp?ftpID=2609
oakvilleonca is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:06 PM.