Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 10, 2006, 6:54 AM   #31
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default

I lost my picture package cd, I can see that i'm not the first and that brings me comfort---
if anybody has a copy of the cd or the software PLEASE reply and send it to me

if the file's too big, use

www.yousendit.com

to the e-mail

beauandcharity@hotmail.com

thanks

beau_nizzle is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2006, 7:50 PM   #32
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default

Hi,
I take it from your reply that you got the latest version of the Picture Package? Can you plese e-mail it to me too as I too have lost the CD?
Many Thx. My e-mail is calling_asif@msn.com.

Best
Calling_asif is offline   Reply With Quote
Old Mar 29, 2006, 4:34 AM   #33
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default

I too have a sony dcr-hc19e without software. the site http://www.ppackage.com/e/ver18/download_01-03.htmlis fine for downloading updates, but I wasn't supplied with the CD. can you please send me a copy to jasonijsmith@hotmail.com.

I really want to copy to send to my folks back home.

Many thanks in advance

j
4tun8 is offline   Reply With Quote
Old Mar 30, 2006, 4:13 PM   #34
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default

"Maybe yousend.comwould let met me apply multiple adrresses & send the file once to several people "



Hi Tony



All you have to do is send people the link and anyone can download it,links only last seven days though.




Gaijin San is offline   Reply With Quote
Old Apr 4, 2006, 8:16 AM   #35
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default

Hello,

I have a Sony DCR-HC20E video camera. When I try to transfer the recorded video

from Cam to VCD by using Picture Package ver 1.0.31121.1 program, it is working

well at the begining until first 3-4 minutes record transfered to VCD, then CD-RW/DVD

driver take the CD out and no more transfer is possible, the rest of record approx 85

min waiting for transfer in tape. How can I fix the fault? Any other solution to do it?

Thanks in advance

My e-mail: kozbek@mobi-tel.com.tr
kozbek is offline   Reply With Quote
Old Apr 4, 2006, 10:12 PM   #36
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default

i have DCR-PC109E HandyCam c/w the Picture Package 1.0, bt the software cant detect my philips CDRW/DVD CDD5263 drive....even i tried to update the version frm 1.2 to 1.7:?....anyone can help me tis? plss..thks!!
theodoreooi is offline   Reply With Quote
Old Apr 6, 2006, 8:22 PM   #37
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Default

If you can, can you send it to me. ferdme@excite.com Would gladly be appreciated.
ferdme is offline   Reply With Quote
Old Apr 6, 2006, 8:24 PM   #38
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Default

If anyone has the picture package cd can you please send it to me? I can't find it anywhere. It would be gladly appreciated. Thank you. ferdme@excite.com


ferdme is offline   Reply With Quote
Old Apr 9, 2006, 12:29 PM   #39
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default

I actually have the Picture Package software (ver 1.5) but had another question that I can't figure out. I thought you could burn multiple segments using the Burn VCD onto one CD. For the life of me, I can not figure out how to create multiple segments on a single CD. I start the software, push the BURN VCD on my camera and it starts recording the segment. Any idea how you stop that segment and create another sement using a different video?

If I stop the camera, it stops the sofware; if I select the transfer to CD button, I can't add anymore segments. Any ideas, other than going out and buying a IEEE board and using a different software, would be appreciated.
Wingy is offline   Reply With Quote
Old Apr 11, 2006, 5:09 PM   #40
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Default

Can anyone send me the Picture Package CD or upload it somewhere so that I can download the contents. My email id is swetateriar1@yahoo.com?

Please help
sweta is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:28 AM.