Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 27, 2005, 6:03 PM   #1
Senior Member
 
rob_strain's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Fort Knox, Ky.
Posts: 282
Default

I just reloaded my computer (formatted and reinstalled everything) and now when I use PSP9 it will not close. I end up having to close it manually through the task manager. Everything seems to work fine it PSP, but this is really annoying.
rob_strain is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 29, 2005, 6:55 AM   #2
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

Hi Rob,

Check to see if you can still turn off the "splash" (the logo that first comes on) when you boot PSP9.

That may be the hang up.

Good luck.

File>Preferences>Miscellaneous> UNcheck box for show splash screen (in PSP8).

It is like driving with AC on when it is 70 F. Waste of gas!
digcamfan is offline   Reply With Quote
Old Jun 6, 2005, 8:44 PM   #3
A3D
Junior Member
 
A3D's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 25
Default

Rob,

Post your problem at the Paint Shop Pro Users Group general help forum:

http://www.pspug.org/cgi-bin/Blah/Blah.pl?b=gen1[align=center][/align]

You might have to do a free registration first, but I have been using PSP since ver/5 and there ain't a better place to find out whatever you want to know about PSP/X. 'Nuff said.
A3D is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:12 AM.