Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 6, 2005, 11:52 AM   #11
kex
Senior Member
 
kex's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,022
Default

oh no.
I'm not owning a really fast computer.
Just 1,6 GHz and 768 MB RAM. nothing fancy.
kex is offline   Reply With Quote
Old Jun 7, 2005, 1:14 PM   #12
DBB
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,483
Default

My point remains...

With my slower machine, it takes no time to load D1x pictures and a second or two, to load the much larger D2x images.

I no longer have Nikon on my machine. When I first got the D1x, it was a different machine and also took qui9te a while.

I did however try Nikon Capture with this machine and D2x pictures and once again it is not a practical solution.

Why your faster machine (1.6 compared to 1.2) takes so long with Photoshop is beyond me.

dave
DBB is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.