Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Editors (Photoshop, Vegas, Final Cut Pro, Kdenlive, etc.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 14, 2006, 7:18 PM   #1
Member
 
soukups's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 54
Default

I use zoom browser to download my images but every time I plug the camera in, an adobe application automatically opens along with zoom. It takes some extra time for the Adobe program to load the thumbs, then I can close it out and continue with zoom browser. How do I shut this off. I've tried a bunch of different avenues but with no avail. Any help would be appreciated. Thanks! Here'sarecent pic of my kid, just because.


Attached Images
 
soukups is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 16, 2006, 5:06 AM   #2
Senior Member
 
Stevekin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,611
Default

It is a pain in the bottom, especially if you don't use this part of Elements for your photo organizing :roll:.

Open Elements, then from the Editor, open thePhoto Browser.

If Elements starts with the welcome screen, click on 'View and Organize Photos'.

Now go to Edit > Preferences > Camera or Card Reader.

Uncheck the box for 'Use Adobe Photo Downloader to get Photos from Camera or Card Reader'.

Now click ok. In future, when you connect your camera, Elements should not open automatically and should not take control of your uploading.

P.S. Nice close up, because it is .

Stevekin is offline   Reply With Quote
Old Feb 16, 2006, 7:40 PM   #3
Member
 
soukups's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 54
Default

Thank you! Very much appreciated!
soukups is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:41 PM.