Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Flash (External)

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 28, 2006, 5:24 AM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2004
Posts: 3

I've got a 5700 and a Sunpak 4000AF flash. How do I set the camera up so that it controls the flash? I can't get it to flash unless I put the Sunpak in manual. If I switch to TTL mode it doesn't flash at all.
nano2nd is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 28, 2006, 8:58 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 804

Bro', just in case you didn't see the reply to your post of the same question the other day, here it is: http://www.stevesforums.com/forums/v...mp;forum_id=54

If you saw it but just didn't like it....Oh,well.

The first thing that you have to determine is whether the Sunpak flash was designed to have TTL operation with your particular camera. If not, you're stuck with manual -- or automatic, if the flash has that mode.

granthagen is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:15 PM.