Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Thread Tools Search this Thread
Old Mar 10, 2010, 5:51 PM   #1
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default f10 - no power


I've been trawling the internet for hours now trying to find some help so that I can fix my fujifilm f10 camera.

It got dropped a couple of weeks ago and since then, it won't power on.

When it is connected to the AC power adapter, the red charging light comes on but the power button does not switch the camera on (it does seem to affect the red light, which goes out for a second when the power button is pushed).

I bought a tri-wind screwdriver and we have opened the back case but can not see any obvious loose connections.

Can anyone help or point me in the right direction to find a service manual I can download?

Thanks in advance,

katiesam is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 11, 2010, 9:07 AM   #2
Join Date: May 2009
Posts: 48

if you dont see any loose connections, most likely you damaged a component on the power board or damaged the main board itself. imho your camera is toast and its time to upgrade.

Last edited by nomad147; Mar 11, 2010 at 9:08 AM. Reason: mispelled word
nomad147 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:58 PM.