Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Thread Tools Search this Thread
Old May 4, 2010, 3:28 PM   #1
Senior Member
lakensea's Avatar
Join Date: Apr 2010
Location: Bar Harbor, Maine
Posts: 101
Default A couple of morning shots......

Went to go to work this morning and figured I'd try this one......

Sharpened 10 in Fastone and cropped to upload size. For some reason, the Exif info does not seem to be uploading. Here's the info:

1/80; F11, ISO 100, Spot metering, IS-off, used tripod.

Any suggestions on improvements welcome.

And here's why I do not get to take many pictures on my way to, or from work - the view from my back deck......

This panorama did not seem to come as good as some of the others, probably due to the low sun glare off the building that time of morning, and it was the first time using the tripod for a panorama - I seemed to be able to control the speed better by holding the camera away from me with the strap tight against my neck. I'll try it again when I'm not in a rush.

lakensea is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 4, 2010, 3:45 PM   #2
Senior Member
gjtoth's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: Louisville, KY, USA
Posts: 6,713

I like that morning moon shot, Gary! I haven't played with the sweep pano thing yet. Not to mention SEVERAL other features.
Gary ---- "The best camera is the one you have with you."
Pentax K-3 ~ Panasonic FZ1000 ~ Panasonic ZS40
My Gallery

Hebrews 13:3
gjtoth is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:31 PM.