Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 24, 2002, 7:38 PM   #1
Junior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default formatting/initializing SM media on 602z


I am have recently purchased a 602z. While travelling I copied images directly from the camera and don't have the user manuals with me. Now I get a message that my SM is not initialized. Can anyone help by telling me how to initialize the media card.

thanks in advance:P:P
minhaz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 24, 2002, 9:49 PM   #2
Senior Member
dc9mm's Avatar
Join Date: Jun 2002
Posts: 179
Default formating

Not sure what you mean by you "copied images directly from the camera" but I will assume you used the USB cable and copied images to a computer. After you do that all you should have to do is delete the pictures you copied and go from there. But it sounds like it is having trouble reading from the card for some reason if i understand you correclty. I would format the card and see if you can themn use the card since you allready copied the images you had on the card to a computer. To format enter the playback mode and click the "menu/ok" button you will see options to format or erase frame or all frames choose format with up down arrow keys and click "ok". That will format the card and initialize media. I read that directly from my manual. Not sure why you would have to format the card after copying images from the card but give that a try and see if that works. If not try another card, maybe the one you have went bad.
dc9mm is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:57 AM.