Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 10, 2002, 7:02 AM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2002
Posts: 1
Default fuji 6800 :problem with avi recording

Please help

I was gifted this camera a week back i took pictures and recorder some movie , but when i downloaded the movie to my pc the avi recorded video woudnt play properly as it would play only in bits and the voice goes cracking thou its perfect when u play it in the camera.

please help
j24174 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 11, 2002, 6:35 AM   #2
Senior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,162

Have you tried running .AVI files from other sources? if they give similar probs, it might be pc related.
voxmagna is offline   Reply With Quote
Old Nov 20, 2002, 3:39 PM   #3
Senior Member
Join Date: Sep 2002
Posts: 307

To know what was happening on a PC, we would need to know a LOT about the PC:...minimum: processor speed, type of video card, what software is being used to play the video (FinePix Viewer, Windows Media Player?) and has this type of file ever played properly on this PC before.
MentorRon is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:47 PM.