Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Fujifilm

Thread Tools Search this Thread
Old Feb 6, 2005, 9:33 AM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 1

I have digital camera fujifilm s304
One day i go shot some photo . but picture is blurred.
I try everything but image stils blurred.
Maybe i need somthing do it ?
Maybe new firmware ?
But in official site fuji film ..
im dont find firmware ...

If you know reason ( no bed setting possible )
pls help me.
Attached Images
pielgrzym is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 7, 2005, 10:39 AM   #2
Senior Member
Basement Shows's Avatar
Join Date: Mar 2004
Posts: 408

I'm just guessing, since I don't know your camera, but when you turn the camera on, is the lens extending outof the front ofthe camera?

I had a Kodak point & shoot (DX3600), and after about 3000-4000 pictures, something gummed up the gears that extend the lens out when the camera is turned on. Since the lens didn't extend, every picture I took was out of focus. For me this was an intermitent issue, but enough of a problem that I replaced it.

From the looks of your picture, and your description, I'm guessing this might beyour problem....but as I said, I don't know your camera.

Basement Shows is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:27 PM.