Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 14, 2007, 5:04 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 1

I am having trouble. I recently installed a new harddrive with my Windows OPSYS XP. We are using a Sony DCR-DVD505. When we re-installed the software called Sony Handycam SPVD-014 USB Driver and the Sony USB Driver correction update, I still cannot open the Picture Package Menu without getting the error message that we frst need to install a Macromedia Flash Player, which I have done, going to the Adobe internet site. I do not know what else to do as we still are getting the same error message. Thanks.
glenn8576 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 14, 2007, 8:50 PM   #2
Senior Member
VTphotog's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: Extreme Northeastern Vermont, USA
Posts: 4,164

The first question that comes to mind, is : Did you restart the computer after installing the Flash player? Most times, you need to restart in order for the system registry to get updated, and the registry is where the other software looks for other s/w it is dependent on.

VTphotog is offline   Reply With Quote
Old Jan 1, 2008, 5:57 AM   #3
Junior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 1

steve, I have the same problem. I already restart my computer. But my picture package menu still can't open. What should I do?:? thanks
nu2sandia is offline   Reply With Quote
Old Apr 29, 2008, 12:31 AM   #4
Junior Member
Join Date: Apr 2008
Posts: 1


download the p package menu updater
pkanwar is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:24 AM.