Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 8, 2003, 1:35 PM   #1
Junior Member
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Default trouble copying pictures from MINOLTA S404

hey guys thought maybe one of you would have some idea about my problem. when i connect my camera up and sync it through the usb it started opening the contents of the folder instead of bringing up the microsoft copy dialog. it comes up as a removable drive like it always has but under the properties it thinks the drive contains music files. i go to media type hit pictures and click on ask what to do on autoplay, and it still just opens up the folder. i tried removing the drivers for both the removable drive and the usb driver and still had the same problem. if anyone has any suggestions i would really appreciate it
nickatina is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 8, 2003, 6:43 PM   #2
Senior Member
Join Date: Jun 2003
Posts: 167

As a stab in the dark, maybe you have a corrupt memory card. If you have important piccies on your card, could try out the demo of Photo Rescue at http://www.photorescue.us/
I think this demo allows you to see what rescuable pictures are on your card. If you then want to go ahead with the rescue you purchase a software unlock key for $29. The actual rescue can then go ahead and of course the software is then available for subsequent use for no further charge.
If the photos are not so important, there is freebie software that may do the job maybe less elegantly or quickly and without the preview.
normjackson is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:09 PM.