Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 28, 2003, 3:37 PM   #1
Join Date: Jan 2003
Posts: 33
Default Problem with LCD

I've got Sony DSC-P51 for about half year. It has always until now, when I've noticed one problem.

Sometimes when I put camera on and start the shooting mode, the camera starts normally, but the LCD doesn't show the graphic view, but only the screen "information" (resolution etc.)! In place of the picture there's only black color. In such cases I've just closed the camera and started it again and it's worked after a while, but there must be something wrong with it anyway.

Sometimes when the problem occurs, the LCD "target view" has been "flashing" between "the black screen with information" and "right, functioning view".

Does anybody have idea what's that about? Please inform me! Thanks.

(you can also use walkman at eudoramail dot com if you like)
Jay Zero is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 28, 2003, 6:48 PM   #2
Senior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,910

Time to phone Sony. You're not the only one with this problem, just found the following in a review:

"This camera only work intermittently, some times you turn it on and you can take photographs, ten minutes later you turn it on and you get a black screen. Guess what you get black pictures."
Mike_PEAT is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 7:06 AM.