Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 1, 2010, 6:43 AM   #11
Super Moderator
peripatetic's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,598

Sorry Mark, haven't had time to look at it properly. Nothing obviously broken from a cursory look. Looks good.

Small comment - Flash-based. Obviously not great for iPads. Probably doesn't matter. Noticed because the first time I tried to go to the site I was using my iPad. *shrug*

More comments anon...
My gallery
My X100 blog
peripatetic is offline   Reply With Quote
Old Dec 1, 2010, 7:32 AM   #12
Super Moderator
Mark1616's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,396

Thanks Craig, I know, Apple is a pain but fortunately it is only the slideshows that won't work, everything else will be fine including ordering I know as I've done a trial run on my iPhone just to be sure.

Glad you like it though.

When you get a chance please look at the About page as I've just filled it with quite a bit of info.

Any problems with a post or thread please use the report button at the bottom left of the post and the team will help sort it out.

Have fun everyone!

See what I'm up to visit my Plymouth Wedding Photography
site or go to my blog.
Mark1616 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:10 AM.