Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 30, 2011, 8:56 AM   #1
Junior Member
Recyclojunk64's Avatar
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Posts: 1
Default Screen malfunction

G'day, I have a Pentax Optio W90, and after abusing it by burying it in the mud and throwing it into the water, it finally bit the dust after one of it's gaskets leaked water.

It was just out of warranty, so I tried drying it out, but while reassembling it, I may have damaged something because this happened:

Larger image: http://recyclojunk64.comxa.com/Filed...alfunction.jpg

Maybe I might have damaged the ribbon cable to the LCD or something when I nearly dropped it after touching the flash capacitor leads, but I would like to know for sure that the problem isn't in the main board before I buy a replacement LCD.

Also, after I turn the camera off, there is a faint horizontal stripe across the screen (in different spots every time with a different width). If anyone has any idea of where the problem might be (LCD module, graphics chip, etc.) or where to get a replacement LCD cheap, then let us know.

Recyclojunk64 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.