Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Sep 11, 2004, 4:14 AM   #1
Junior Member
Join Date: Sep 2004
Posts: 1

I have a digital ixus/s100 2.1mp which was working fine until I bought a 1gb cf card for it. I put the new card in and it seemed to work fine at first until I formated it(in the camera) now it only reads 3.8mb!, is it the camera or the cf card, all my other cf cards work fine(8mb-48mb). I'm going abroad for a month tomorrow and really need this problem sorting quickly. About a week before i got the new card i updated the firmware to Is there a way of resetting the cf card? Any tips greatly appriciated!

Simon2112 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 11, 2004, 6:19 AM   #2
Senior Member
rob_strain's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Fort Knox, Ky.
Posts: 282

The camera may not be able to handle a 1GB card. Most devices, have a maximum limit on how much memory they can handle and if your camera is a little bit older, then chances are good, that when they designed it, they may have not designed it to take more than a certain amount of memory.

rob_strain is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.