Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 22, 2002, 12:42 PM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2002
Posts: 1
Default Olympus C-3000Z hot spot

Hello all. I have an Olympus C-3000Z digital camera that I purchased about a year ago come this January. The unit takes fine pictures but I have noticed some "blemishes" in the output (.JPG) file. It appears that their is a "hot spot" or something like that on each image. It always appears as a very light green defect on the .JPG image in the same place on every exposure. I have also noticed this blemish is visible on the LCD viewfinder on the back of the camera when it is (the viewer) on. Is this a defect in the CCD and should I complain to Olympus or what? Any help, insight is appreciated.
cburford is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 22, 2002, 2:45 PM   #2
Senior Member
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,585

If the camera is under warranty then contact Olympus immediately. From your descripition, you proable do have a hot spot and the CCD may need to be replaced.
gibsonpd3620 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 6:49 PM.