Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 8, 2004, 7:41 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2004
Posts: 2

I bought a Konica Minolta X21.

Soon after buying the camera from ebay, i noticed that when i put in batteries the camera wont start up. But when i open and close the battery slot, it then works.

About a week later, even if i open and close the slot it, the camera still doesnt work. But if i push and hold on the batter slot then it works, but if i let go then the camera goes dead.

I Know for sure that the power from the batteries isnt reaching the camera.

how would i fix this?

Thanx in advance.
ken2k7 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 8, 2004, 10:08 PM   #2
calr's Avatar
Join Date: Sep 2003
Location: Beaverton, OR
Posts: 8,466

If the camera is still under warranty, take it in and get it repaired or replaced.
calr is offline   Reply With Quote
Old Dec 11, 2004, 10:36 PM   #3
Senior Member
digcamfan's Avatar
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422

Make sure all battery connections are clean.

Clean carefully. Talk to local camera store on how to do so.

Go to office supply store and buy a package of the big, honkin', heavy duty rubber bands and see if that will hold battery cover on.

May look bad but may work well.

$2 or so instead of big $$$.

Just a thought...
digcamfan is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:19 AM.