Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 25, 2002, 4:50 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2002
Posts: 10
Default Fuji S602Z taking lousy pics

I have had a Fuji S602Z for about two weeks now and have yet to get more than a handful of good pics. Most pics are slightly blurry and/or jpg artifacts along the edges of objects in the image make it seem blurry. I have tried different resolutions, white balance, flash, etc., yet no difference.

I thought it might be me so I took the same pics with an Olympus 3030Z with similar settings. The same pics with the Olympus were much better, no jpg artifacts. Any thoughts on this? (Also posted on the Fuji forum)
Dan C is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 25, 2002, 6:07 PM   #2
Senior Member
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,162

What image print size are you seeing the artefacts on and/or what zoom ratio if looking on monitor with photo-editor. Can you copy the exif data from one of your pics. paste and post on the Fuji section? For a fuller reply go to Fuji section.
voxmagna is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:40 AM.