Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 23, 2005, 4:59 PM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2005
Posts: 1

we just bought a sony dsc/w7 and it blurs the pics of any moving image that we shoot. Is this a problem on this model,are we doing something wrong,or did we get a lemon? any help would be greatly appreciated, thank you
peter skalicky is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 23, 2005, 7:29 PM   #2
Senior Member
hgernhardtjr's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 516

Try full auto mode outside in bright sunlight. If it still blurs, then the camera needs to be repaired. Without seeing a picture and its EXIF data (normally invisible info recorded in the digital photo file thatshows speed and lens opening settings, mode,and other info), no analysis is possible. If you are trying to take photos indoors of moving people, that is the problem: you need more light or the flash needs to fire.

The W7 is a nice 7mp camera with a decent lens, but like any camera I would expect blurry shots when in lower light conditions and/or the shutter speed is set too slow. Again, submit a sample with the EXIF data intact and that will provide a wealth of data so someone can help you!
hgernhardtjr is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.