Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Feb 13, 2006, 4:57 PM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Posts: 3

I currently have a 1.0 GB ulta II SD, but sinceI travel a lot i tend to take a lot of pics/movies and figured having a backup SD will be nice. I was looking online today and instores over the weekend for another 1.0GB but saw that costco is selling the 2.0GB for 89.99, $10 more than the 1.0 GB. Question is does Canon SD550 support that memory capacity?


rami73 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 19, 2006, 10:43 AM   #2
Senior Member
Join Date: Feb 2006
Posts: 172

Powershot 450 does like a charm. Assume 550 would as well.

Works especially well with a pc/laptop with SD slots. No cables to worry about...

leeraff is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:04 PM.