Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old May 28, 2006, 8:49 AM   #1
Junior Member
Join Date: May 2006
Posts: 4

So my brand-new D50 just started doing this a day or two ago, and I don't know if somehow the settings were changed, but I can't find a thing about this in the manual. The only thing I notice is that it says "highlights" at the bottom, and I don't remember seeing this before.

On review, almost all pictures have an area that blinks white/black, especially if there was any light in the shot (ie, a window or a lamp). No problem in the pictures when uploaded, but it's annoying to see that when you're trying to review.

Battery is fully charged, and it still happens. Did I change something in the settings? Or is my LCD bad?


jenpane is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 28, 2006, 9:24 AM   #2
Nagasaki's Avatar
Join Date: Jan 2004
Posts: 897

You've switched on the highlights setting. The areas that are blinking are areas where the pictures is possibly over exposed. There are a number of overlay options when reviewing pictures and you scroll through them with the left and right buttons on the 4 way pad.

Nagasaki is offline   Reply With Quote
Old May 28, 2006, 9:53 AM   #3
Senior Member
zygh's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 531

jenpane, it is possibly a good thing to at least read once the manual that came with your D50. :lol:
zygh is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 5:43 AM.