Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > General Discussion

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 17, 2006, 7:38 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 3

Hello, sorry for my bad english, but i will try to explain my problem
recently i buy an Casio Ex-z750, good camera, but in two weeks i have a problem with the lcd. The LCD is with an whit stripe in the display. The problem does not affect the photos, only the LCD. I buy this camera when im traveling, so its difficult to get the RMA and replace it. What i can do to solve the problem???
Thanks for the attention..

Attached Images
z3cU3c4 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 19, 2006, 1:39 PM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2003
Location: Indian Rocks Beach, FL
Posts: 4,036

Pull the battery out for a full day. That might reset whatever went haywire.

Put the camera in display, Menu and Set Up. Go to "Reset' and reset to defaults.

Hold the menu button while you switch the camera on. If you have firmware v1.01 you might try the upgrade to v1.02.

I doubt either of those are going to fix the problem, but sometimes odd things work when strange things are happening.

slipe is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:29 AM.