Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > H-P

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 17, 2007, 12:21 AM   #1
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 1

So I went on a trip to Florida and took an airplane. I placed my camera in my suitcase wrapped in clothes thinking that itd be fine if it was bumped around. Once I got to Florida I tried to start it but it wouldnt come on. I decided to put it on the charger and still it wouldnt turn on..here is a video of what its doing....

Kealon is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 10, 2007, 12:42 PM   #2
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 4

I know that these areprobably silly questions and you might have already tried, but here goes:

Did you try to start the camera while plugged into the AC adaptor with the cardAND battery REMOVED? Cards and batteries can get corrupted and affect the camera's operation. Same thing happened to me once, this fixed it. Did you try the tiny little reset button under the card/battery door? If that doesn't do it, you could have a serious problem.

Again, I apologize if you have already tried this stuff; it just wasn't clarified if you did or not. My R707 is acting up also, I found this forum as I was searching for fixes online.
gascoupe1933 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:32 AM.