Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > H-P

Thread Tools Search this Thread
Old Feb 16, 2005, 3:30 PM   #1
Junior Member
Join Date: Feb 2005
Posts: 1

I regretably just bought a 935 off a friend for $100 and when recording a video clip a buzzing sound can be heard when playing it back either in the camera or on the computer. There is no buzzing sound when recording the clip only during playback. I'm afraid the microphone is shot. Spoke to hp and they said to do a power reset but that didn't help. I really like the video recording option and would like to have clean audio. The buzzing drowns out the recorded sound almost fully. I now see that I could have bought a refurbished one for $94 from Staples. I don't want to spend any more money for this new lemon. I'm going to try a firmware update tonight. When I bought it the video and sound recording worked fine. The sound does the same thing when recording audio to a pic.

Sorry for the verbose post.

themaze333 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 24, 2005, 12:09 AM   #2
Ixus 700's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 54

Get a new camera. (Hopefully) you can sell this camera off).
Ixus 700 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:19 PM.