Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Thread Tools Search this Thread
Old May 25, 2008, 10:16 PM   #31
fishycomics's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,617

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"well yes a months time is long in their hands and I do the same repair get a better version, and sell.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"i would not settle and pay for their neglegence if the file was bad. anything is possable, they told me be super careful when FW loading and I dideveryhing wrong and still came out good. so I am sure something is not right file is wrong, rendered dead

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"did this o nthe IS-DV with the MPVR+ shut thebios down. and that may have happened , need to reset it.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"keep posted

fishycomics is offline   Reply With Quote
Old May 31, 2008, 5:23 PM   #32
Junior Member
Join Date: May 2008
Posts: 6

Well I finally talked to aiptek and I am just going to have to send the camera back to them for the fix and I will sell it when I get it back. I purchased my new Action HD today from walmart. Thanks for all of your help.
cotucker is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.