Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Hybrid Still/Movie/MP3 Digicams

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 29, 2008, 10:46 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 26

I have a Xacti CG6 that runs beautifully, no complaints. Problem that i have is dust particles getting behind the sealed lens of the camera. It catches the light at an angle or straight on, especially in the Sun, it makes all these diamond shaped reflectiond of light. It is to the point of making the camera useless. Does anyone know a safe way I can clean the back of the lens? I am sure I am not the only on with this problem. Thanks for anyones time they can give me.
StarNomad is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 30, 2008, 4:37 AM   #2
fishycomics's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: NYC NY
Posts: 9,617


best to inspect all around see if any screws are shown but before you start to tamper by opening I suggest draw a templet and place down where the screws come out of,

see if the lensarea which does not look like any opening is there, is glued.

if you need to send in to sanyo will they cahrge you?

fishycomics is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.